Auton käytön pikaopas

Käyttöohjeet löydät myös: www.omago.fi/ohje

1. Auton varaaminen

Rekisteröitymisen jälkeen voit varata auton järjestelmästä (tili.omago.fi) älypuhelinta tai tietokonetta käyttäen. Aloitusnäkymästä voit luoda uuden varauksen. Valitse haluamasi ajankohta ja klikkaa tämän jälkeen haluamaasi autoa. Syötä ajoaika ja valitse haluatko omavastuualennuksen, jonka jälkeen voit vahvistaa varauksen.

2. Auton käyttöönotto

Kun varauksesi alkaa näet järjestelmässä (tili.omago.fi) aktivoi varaus -painikkeen. Siirry auton luo ja aktivoi varaus. Järjestelmä pyytää tarkistamaan auton kunnon. Tee tarkistus ja hyväksy kunto. Jos vaurioita löytyy, voit ilmoittaa ne järjestelmästä suoraan. Varausnäkymässä voit avata että lukita auton ovet.

3. Varauksen päättäminen

Pysäköi auto samaan paikkaan takaisin, lukitse ovet ja päätä varaus varausnäkymästä.


Usein kysyttyjä kysymyksiä:

  • Miten vahinkotapauksissa toimitaan? Vahinkotilanteita varten hintaan sisältyy aina vakuutukset. Omavastuu on 1000€, mutta 4€ varauskohtaisella lisämaksulla omavastuu on 250€.
  • Voinko varata auton etukäteen? Voitte varata auton heti käyttöön tai vaikka kuukauden etukäteen tarvitsemaasi ajankohtaan. Varauksen minimiaika on 1 tunti.
  • Kuinka auton tankkaus hoidetaan? Tarvittaessa käyttäjät tankkaavat autoa varauksen aikana autosta löytyvällä Neste-aseman polttoainekortilla tai Mustankorkean kaasu-asemalla. Tankkauksesta hyvitetään tankkaajalle 5€.


Opastus, vikatilanteet ja Omagon asiakaspalvelu

Palveluntarjoaja Omago Oy tarjoaa henkilökohtaista opastusta auton käyttöön numerossa 050 415 0300. Omagon asiakaspalvelu auttaa kaikissa autoon liittyvissä asioissa 24/7:

Puhelimitse 050 415 0300 TAI asiakaspalvelu@omago.fi

 Bonsky