Hyppää sisältöön

Ykköspesän tilaussauna

Ykköspesän tilaussauna asukkaille sijaitsee Ykköspesänkadulla (Ykköspesä 1 B) Kuokkalassa. Luonnonläheinen sijainti, remontoitu saunatila ja uusittu keittiö houkuttelevat sinut viihtymään!

Tila sopii noin 15 henkilölle ja tilassa voi järjestää illanviettoja, saunailtoja ja kokouksia. Tilasta löytyy myös televisio, konsoli (SNES Mini – Super Nintendo Classic Edition) ja neljä lautapeliä (Exploding kittens, Love letter, One night ultimate werewolf ja Crabs adjust humidity).

Tila varataan Koas Bookingista ”Yhteistilojen” kautta. Saunan varaus on 80 €/ilta, joka maksetaan varauksen yhteydessä.

Lue ”Varausohjeet ja käyttöehdot” ennen varaamista.

Tilan varusteluun kuuluu televisio, mikro, liesi, tiskikone, keittiö, vähän astioita ja keittiötarvikkeita. Saunan käyttäjien tulee ottaa omat pesuaineet ja pyyhkeet mukaan.

Tila ei ole esteetön.

Koas Booking

Saunan pohjakuva.

Ykköspesänkatu 1 Saunan sijaintiYkköspesän tilaussaunan varausohjeet ja käyttöehdot1 Kirjaudu Koas bookingiin. Valitse ’’Yhteistilat’’ ja sieltä ’’Ykköspesän tilaussauna’’ ja varaa tilaussaunatila haluamallesi päivälle.

2 Varaus on voimassa varauspäivänä 12.00-22.00 maanantaista torstaihin ja sunnuntaisin. Perjantaisin ja lauantaisin varausaika on klo 12.00-23.00.

3 Varauksen yhteydessä maksetaan tilaussaunan varausmaksu 80 €, ja onnistuneen varauksen jälkeen varaaja saa koodin, jolla tilaan pääsee sisälle näppäilemällä koodin oven koodilukijaan.

4 Varaajan tulee olla asukas, jolla on voimassa oleva vuokrasopimus. Varaaja saa kutsua tilaan myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole asukkaita, mutta varaaja on vastuussa tilasta ja sen siivoamisesta.

5 Tila jätetään samaan kuntoon kuin tilaan tultaessa. Varaaja huolehtii tilan yleisestä siisteydestä, tiskaa astiat lähtiessään ja huolehtii irtoroskat ja muut ylimääräiset sotkut pois ennen lähtöään. Varaaja on vastuussa tiskien tiskaamisesta ja vesihanan sulkemisesta jos varaaja käyttää tiskikonetta. Tiskikonetta ei saa jättää päälle varauksen loputtua ja varaajan on suljettava vesihana ennen tilasta poistumista.

6 Jos tila vahingoittuu tai tilassa olevia varusteita katoaa varaajan toimesta, varaaja maksaa korjauskulut ja varusteiden hinnan. Vahingoista tulee ilmoittaa Koasille.

7 Varaus on sitova. Jos varaaja haluaa muuttaa tai peruuttaa varauksensa varauksen jälkeen, se tulee tehdä Koasin toimistoon ja siitä peritään 10 € toimistomaksu, joka peritään jo maksetusta saunan varausmaksusta. Varaus on peruttava viimeistään 3 vuorokautta ennen varausta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostilla (asiakaspalvelu@koas.fi tai numeroon 029 180 4444. Huomioithan asiakaspalvelun aukiolot (arkisin auki klo 12-15.)

Varaamalla hyväksyt käyttöehdot.