Hyppää sisältöön

Koas Booking

Jokaisen koasilaisen tärkein arjen työkalu ja tietopankki.  

Koas Booking on selaimessa toimiva portaali, jonka kautta voit varata asukkaille tarkoitettuja tiloja ja palveluita näppärästi. Lisäksi löydät Koas Bookingista omaan asuinkohteeseesi liittyviä ohjeita, karttoja sekä ajankohtaisia tiedotteita. Tutustu portaalin käyttöön, palveluihin ja ongelmatilanteisiin tällä sivulla.

Ohjeita Koas Bookingin käyttöön

Kaikki asukkaat saavat tunnukset ja kirjautumisohjeet Koas Bookingiin noin kuukautta ennen vuokrasopimuksen alkamista. Jos et ole saanut tunnuksia viimeistään viikkoa ennen muuttoa, olethan yhteydessä asukastoimistoon sähköpostitse koas@koas.fi

Tunnusten mukana tullut salasana kannattaa vaihtaa omavalintaiseen ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Koas Bookingin kautta voit varata kohdekohtaisia sekä kaikille koasilaisille tarkoitettuja tiloja ja palveluita, kuten:

Lisäksi Koas Bookingin kautta voit hyödyntää muita asukkaille suunnattuja palveluja, kuten:

  • Kirpputori-ilmoitukset tavaroiden ostoon ja myyntiin
  • Naapuriapu-palstan avun pyytämiseen tai tavaroiden lainaamiseen
  • Ohjeet Koas Car -yhteiskäyttöautopalveluun rekisteröitymiseksi

Huomaathan, että osa palveluista voi olla maksullisia, jolloin maksu suoritetaan varauksen yhteydessä joko krediiteillä tai verkkomaksuna. Arjen kannalta oleellisimmat palvelut, kuten pesulan käyttö, kuuluvat tietysti vuokraan

Osa asukkaille tarjolla olevista palveluista, kuten saunavuorot, varataan maksullisilla krediiteillä. Krediittien osto ja käyttö tapahtuu varauksen yhteydessä:

  1. Valitse ylävalikosta haluamasi palvelu ja varauksen ajankohta. Klikkaa ”Varaa”.
  2. Seuraa varauslomakkeen ohjeita krediittien ostamiseen. Krediittejä on mahdollista ostaa 1, 5 ja 10 kappaleen paketeissa. Krediittien hinnat näet profiilisi alta Varauskrediitit-kohdasta.
  3. Maksa varaus juuri ostamillasi tai aikaisemmin hankkimillasi krediiteillä Paytrailin kautta. Tämän jälkeen varauksesi astuu voimaan.

Jos krediittejä jää yli, ne säilyvät käyttäjätunnuksellasi seuraavia varauksia varten. Ostettuja krediittejä ei vaihdeta takaisin rahaksi.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Sellaista sattuu. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, ota yhteyttä Koasin toimistoon sähköpostitse koas@koas.fi, niin autamme käyttäjätunnuksesi palauttamisessa.

Vaikka nimesi muuttuisikin vuokrasuhteen aikana, Koas Booking -tunnuksesi säilyvät ennallaan. Muista kuitenkin ilmoittaa nimenmuutos asukastoimistoon, jotta kirjeposti löytää oikeaan osoitteeseen.

Jos sähköpostisi on vaihtunut, muista päivittää ajankohtainen tieto käyttäjäprofiiliisi. Kirjaudu Koas Booking -palveluun tunnuksillasi ja valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake. Vaihda sähköpostiosoitteesi ja vahvista muutokset valitsemalla ”Tallenna”.

Jos et saa Koas Bookingin tiedotteita suoraan sähköpostiisi, tarkista, että sähköpostiasetuksesi ovat käyttäjätililläsi oikein.

Kirjaudu Koas Booking -palveluun tunnuksillasi ja valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake. Varmista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein ja että ’Haluan vastaanottaa sähköposti-ilmoitukset uusista viesteistä’ -asetus on valittuna.

Jos teet tietoihisi muutoksia, muista klikata alareunasta ”Tallenna”.