Hyppää sisältöön

Koasliving-lisäpalvelut

Kaikki #koasliving-lisäpalvelut löydät Koas Bookingista.

Koas Bike on kaikille asukkaille varattavissa ilmaiseksi Koas Bookingista. Jokainen Koasin asukas voi varata sähköpyörää 7 tuntia viikossa. Pyörä varataan Koas Bookingista ”Yhteistilojen” kautta.

Sähköpyörään voi liittää halutessaan kärryn, jolla voi kuljettaa esimerkiksi ostoksia ja pieniä tavaroita.

Pyörää säilytetään Koas Meeting Roomissa, osoitteessa Kauppakatu 11. Sisään pääset pyörällä koristetusta ovesta.

Lue lisää!

Koas Meeting Room on kaikille Koasin asukkaille tarjolla oleva opiskelutila, jossa voi varata opiskelupisteen tai kokouskabinetin ryhmätöitä varten. Tila on ilmainen ja varattavissa Koas Bookingista asukkaiden omilla tunnuksilla. Tilassa on myös erikseen varattava Meeting Room Kabinetti esimerkiksi ryhmätöitä varten.

Tilassa on ilmainen wifi, tulostinskanneri, keittionurkka ja kabinetista löytyy valkokangas, projektori ja äänentoisto.

Lue lisää!

Koasin yhteiskäyttöautot asukkaille

  • Toyota Yaris Hybrid / manuaalivaihteinen / Koas Hospa&Harjun sisäpihalla, os. Kauppakatu 11, paikka nro 9. Yhteiskäytössä Koasin asukkaille.
  • Nissan Leaf sähköauto / automaattivaihteinen / Korttelikylä, E-talon pihalla, os. Nuuskakuja 2, paikka nro 5. Yhteiskäytössä Koasin ja Soihdun asukkaille.

Voit käyttää autoa kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin, kuten kauppareissuihin tai vierailuihin ystävien luona. Pysäköintipaikat on merkitty sinisellä kyltillä.

Yhteiskäyttöauto tulee käytön jälkeen pysäköidä vain sille merkitylle paikalle!

Auto varataan ja otetaan käyttöön älypuhelimella.

Koodilla TESTIAJO saat 10€ alennusta ensimmäisestä ajostasi.

Lue lisää!

Ykköspesän tilaussauna asukkaille sijaitsee Ykköspesänkadulla (Ykköspesä 1 B) Kuokkalassa. Luonnonläheinen sijainti, remontoitu saunatila ja uusittu keittiö houkuttelevat sinut viihtymään!

Tila sopii noin 15 henkilölle ja tilassa voi järjestää illanviettoja, saunailtoja ja kokouksia. Tilasta löytyy myös televisio, konsoli (SNES Mini – Super Nintendo Classic Edition) ja neljä lautapeliä (Exploding kittens, Love letter, One night ultimate werewolf ja Crabs adjust humidity).

Tila varataan Koas Bookingista ”Yhteistilojen” kautta. Saunan varaus on 80 €/ilta, joka maksetaan varauksen yhteydessä.

Lue ”Varausohjeet ja käyttöehdot” ennen varaamista.

Tilan varusteluun kuuluu televisio, mikro, liesi, tiskikone, keittiö, vähän astioita ja keittiötarvikkeita. Saunan käyttäjien tulee ottaa omat pesuaineet ja pyyhkeet mukaan.

Tila ei ole esteetön.

Lue lisää!

Koas Kirpputorilla voit lahjoittaa, vaihtaa tai myydä itsellesi tarpeettomia tavaroita eteenpäin muiden koasilaisten kesken. Esim muuton yhteydessä voit luopua ylimääräisestä tavarasta tai hankkia puuttuvia kalusteita. Pystyt rajaamaan hakua hakuehdoilla ja selaamaan ilmoituksia kohteen, ilmoitusajan tai hinnan mukaan.

Koas Naapuriapu -osiossa voit kysyä lemmikinhoitoapua, kahviseuraa, treenikaveria tai ilmoittautua itse vaikka pyöränkorjaajaksi tai muuttoavuksi uudelle naapurille! Ole rohkea ja ilmianna itsesi naapureillesi!

Lue lisää!