Hyppää sisältöön

Asunnon irtisanominen

Vuokrasopimus päätetään täyttämällä irtisanomislomake ja vahvistamalla henkilöllisyys pankkitunnuksin. Ota pankkitunnukset valmiiksi esille ennen irtisanomisen täyttämistä. Perhesopimuksella tunnistautuminen vaaditaan kummaltakin osapuolelta samanaikaisesti.

Jos ala-ikäisellä ei ole käytettävissä pankkitunnuksia, vuokrasopimus päätetään tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella, allekirjoituksin vahvistettuna.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostin, jossa Valu/Visma Sign kutsuu allekirjoittamaan asiakirjan Irtisanominen. Irtisanominen vaatii sähköisen allekirjoituksen 24h kuluessa. Sähköisellä allekirjoituksella vahvistamattomat irtisanomiset eivät päädy Koasille, joten allekirjoitathan heti linkin saatuasi.  

Irtisanoessasi soluhuoneen, ilmoitamme vapautuvasta huoneesta asunnossa vuokrasopimusta jatkavalle.

Kuva asunnosta ja teksti 10 euron lahjakortti asunnonnäytöstä!

Anna lupa luovuttaa yhteystietosi irtisanomisen yhteydessä ja näytä asunto uudelle asukkaalle, myös kuvat tai video esittely riittää.

Sopimukseen johtaneesta asunnon näytöstä saat 10€ arvoisen GoGift-lahjakortin sopimuksen päättymisen jälkeisen kuukauden aikana.

Irtisanomisilmoitus

Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanomisesta tulee vahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun se on kirjautunut järjestelmään. Säilytä vahvistus todisteena irtisanomisestasi. Huom! Jos et saa vahvistusta, irtisanominen ei ole tullut perille. Ongelmatilanteessa lähetä heti viestiä asiakaspalvelu(at)koas.fi.

Perhesopimuksen irtisanominen

Perhesopimuksella on kaksi allekirjoittajaa ja sen irtisanominen tehdään kummankin osapuolen osalta samanaikaisesti. Yhteisen sopimuksen irtisanomiseen kirjautuu ensin sopimuksella ensin mainittu asukas. Ota yhteys asukastoimistoon ennen irtisanomisen lähettämistä, jos toinen osapuoli haluaa jäädä asuntoon.

Irtisanomisaika

Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana asunto on irtisanottu. Vuokranantajan irtisanomisaika on kuusi kuukautta, mikäli vuokrasuhde on kestänyt yli vuoden ja kolme kuukautta alle vuoden kestäneissä vuokrasuhteissa.

Määräaikainen vuokrasopimus päättyy sopimuksen umpeuduttua ilman erillistä irtisanomista.

Huomaa informoida mahdollista välivuokralaista vuokrasuhteesi päättymisestä. Muista lisätä lomakkeelle myös uusi osoitteesi.

Alaikäisen vuokralaisen irtisanomislomake