Hyppää sisältöön

Hae opiskelija-asuntoa Jyväskylästä

Koasilta löydät sopivan asunnon koko opiskelujesi ajalle Jyväskylästä. Asunnon hakeminen on helppoa, ja elämäntilanteesi muuttuessa voit aina hakea vaihtoa isompaan tai pienempään.

Koas-koti on paljon enemmän kuin omaa tilaa – yhdellä vuokrasopimuksella saat käyttöösi asuinkohteesi monipuoliset yhteistilat sekä muut Koasin palvelut.

Meillä asuu jo lähes 4000 opiskelijaa – tervetuloa koasilaisten yhteisöön!

Asuntohaku

Näin haet asuntoa

Kun sinulla on jo opiskelupaikka tai olet saanut vahvistuksen oppilaitokselta uudesta opiskelupaikasta, voit hakea opiskelija-asuntoa. Asunnon hakeminen opiskeluajalle sujuu näppärästi näillä stepeillä.

 1. Ota vastaan saamasi opiskelupaikka Jyväskylässä
  Hae asuntoa heti kun olet saanut opiskelupaikan. Koas tarkastaa opiskeluoikeutesi Opintopolku-palvelusta hakemukselle liittämäsi linkin kautta. Muita liitteitä et tarvitse.
 2. Tee asuntohakemus netissä
  Tutustu asuntokohteisiin ja täytä jokaisesta haluamastasi asuntotyypistä (yksiö, solu, perheasunto) erillinen sähköinen hakemus. Soluasuntoja on saatavilla paremmin kuin yksiöitä, joten voit odottaa yksiötä soluasunnossa asuessasi. Mikäli haet soluasuntoa yhdessä kaverin tai puolison kanssa, mainitse kämppistoive hakemuksessa.
 3. Hyväksy asuntotarjous ja allekirjoita vuokrasopimus
  Kun saat asuntotarjouksen, lue se läpi huolellisesti. Hyväksy vuokrasopimus sähköisellä allekirjoituksella. Alaikäinen allekirjoittaa vuokrasopimuksen yhdessä huoltajan kanssa.
 4. Nouda avaimet
  Avaimet uuteen kotiisi saat Koas Keybox -automaatista vuokrasuhteen aloituskuukauden ensimmäisenä arkipäivänä klo 12 alkaen. Muista hankkia myös kotivakuutus ennen muuttoa.
Vuokra sisältää

Koasilla vuokraan sisältyy:

 • Nopea nettiyhteys ja kaapeli-TV
 • Pesulan käyttö ja kohteen yleiset saunavuorot
 • Vihreä sähkö, vihreä kaukolämpö ja kiinteistöpalvelut
 • Vesi suurimmassa osassa kohteita
 • KOAS Meeting Room -opiskelutila ja KOAS Bike -sähköpyörä varauksella

Vakuusmaksu 0 €. Monissa kohteissa on lisäksi tarjolla erilaisia kohdekohtaisia yhteistiloja, palveluita ja asukastoimintaa.