Hyppää sisältöön

Hankkeet

Näiltä sivuilta löydät tietoa rakennus- ja remontointiprojektejamme. Koasin asunnot on räätälöity opiskelijoiden tarpeisiin. Tutustu hankkeisiimme ja löydä tuleva kotisi tai seuraa, miten opiskelija-asuminen kehittyy Jyväskylässä!

Koas Taitoniekantien perusparannus

Projekti käynnissä 6/2023 – 6/2024. Soluasunnot muutetaan kaksioiksi ja yksiöiksi. Matalammassa B-talossa asuntotyypit säilyvät ennallaan ja palvelevat hyvin esimerkiksi perheitä. Erityisominaisuuksian kohteessa ovat sisäpihan grillikatos ja leikkialue sekä A-talossa sijaitsevat lounge, opiskelutila, saunatilat ja pesula.

Koas Tourulan uudiskohde

Projekti käynnissä 8/2023 – 12/2024. Näppärälle sijainnille lähes keskustaan valmistuu 102 yksiötä ja 19 kaksiota. Kohde tarjoaa asukkaille yhteistiloja, kuten lounge-alueita, opiskelutilan, saunatilat ja pesulan, sekä asuntokohtaiset varastokopit ja polkupyörien säilytystilat.

Koas Syke – uudiskohde

Projekti käynnissä 1/2024 – 3/2025. Koas Hospan ja Koas Harjun kohteiden välittömään läheisyyteen rakentuu Koas Syke, joka tarjoaa 80 opiskelija-asuntoa yksiöistä kolmioihin. Asunnoista löytyvät mm. ranskalaiset parvekkeet, vinyylilankkulattiat sekä keittiöissä induktioliedet ja astianpesukoneet. Koas Sykkeen tulevat asukkaat jakavat mm. pesula- ja saunatilat viereisen Koas Harjun kanssa.

Hanketyypit Koasilla

Facelift-projekteissamme parannamme asuntojen ja yhteistilojen viihtyisyyttä uusimalla pintoja, valaistusta ja käytettävyyttä. Asukkaat voivat asua asunnossa remontin ajan, sillä remontti toteutetaan jaksotetusti ja tehokkaasti vieden vain reilun viikon per asunto.

Perusparannuksissa uudistamme koko asuinkohteen mukaan lukien talotekniikan. Remontin jälkeen asuinkohde tulee näin ollen olemaan kuin uusi. Uudet asukkaat pääsevät nauttimaan uuden kodin fiiliksestä! Perusparannettujen kohteiden asuntohaun alkamisesta ilmoitetaan aina Koasin sivuilla.

Uudisrakennusprojekteissamme tavoitteemme on luoda moderneja ja toimivia opiskelija-asuntoja, jotka vastaavat nykypäivän ja tulevaisuuden tarpeita. Tarjoamme energiatehokkaita ja kestäviä asumisratkaisuja halutuilta sijainneilta. Uudiskohteiden asuntohaun alkamisesta ilmoitetaan aina Koasin sivuilla.

Seuraa meitä täällä verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa niin saat ajankohtaista tietoa hankkeistamme!