Hyppää sisältöön

Koas Kirpputori

Koas Kirpputorilla voit lahjoittaa, vaihtaa tai myydä itsellesi tarpeettomia tavaroita eteenpäin muiden koasilaisten kesken. Esim muuton yhteydessä voit luopua ylimääräisestä tavarasta tai hankkia puuttuvia kalusteita. Pystyt rajaamaan hakua hakuehdoilla ja selaamaan ilmoituksia kohteen, ilmoitusajan tai hinnan mukaan.

Vinkit kirpputorin käyttöön

Lisää kuva aina kun se on mahdollista, kuvasta näkyy helposti esimerkiksi kalusteen väri ja kunto

Jos lahjoitat, lisää hintaan 0 €.

Jos taas myyt, muista maltilliset hinnat ja kirpputori -ideologia. Suosittelemme maksimissaan noin 20-30 euron hintaisia tuotteita.

Jos haluat vaihtaa, lisää otsikkoon ’’VAIHDAN’’.

Ohjeet

Muista poistaa ilmoituksesi heti kun tavara vaihtaa omistajaa.

Kun joku vastaa ilmoitukseesi, saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen. Vastaa viestiin aina bookingissa, sähköpostilla vastattu ilmoitus ei päädy vastaajalle.

Ilmoitus poistuu noin 3 kuukauden jälkeen, jos ilmoitusta ei uusita. Saat bookingista viestin sähköpostiisi, jonka kautta pääset uusimaan ilmoituksesi jos tavara ei ole mennyt ja haluat vielä pitää ilmoituksen näkyvissä.

Koas Booking

Koas toteuttaa Koas Kirpputorin yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa osana Circwaste -hanketta. Koasin tavoitteena on vähentää roskakatoksiin jäävän hyvä kuntoisen tavaran määrää.