Vaikuta asuintaloasi koskeviin päätöksiin!

Tälle sivulle on koottu tietoa asukastoiminnasta, joka pitää sisällään jokaisessa Koasin asumiskohteessa toimivan asukastoimikunnan sekä asukastoimikuntien yhteistyövaltuuskunnan (AsuVa).

Asukastoimikunta toimii linkkinä KOASin ja asukkaiden välillä. Me asukastoimikunnissa edustamme oman kohteemme asukkaita ja huolehdimme siitä, että taloissamme viihdytään. Pyrimme lisäämään asumistyytyväisyyttä kuuntelemalla toiveita niin taloudenhoidon että arkipäivän käytännön asioissa. Kerro meille ideasi ja kehitysehdotuksesi tai tule mukaan ja vaikuta!

Ilmoitamme kokouksista ja tapahtumista ilmoitustauluilla ja asukastiedotteissa.
Mukaan toimintaan pääset esimerkiksi osallistumalla asukaskokouksiin tai illanviettoihin!

AsuVan omat sivut.

AsuVa Discord

Asukastoimikuntatyöstä on iloa pitkään!

Asukastoimikunnassa työskentely tuo mukanaan uusia ystäviä ja antaa hyvää harjoitusta työelämää varten. Asukastoimikuntatyöstä saa halutessaan todistuksen, josta on hyötyä työpaikkaa haettaessa.

Näin vaikutamme asukastoimikunnissa

  • Edustamme kohteen asukkaita
  • Käsittelemme kohteen asioita
  • Järjestämme asukkaille yhteistoimintaa, kuten peli-iltoja.

Asukastoimikunta ja AsuVa

Jokainen asukastoimikunta valitsee joukostaan yhden edustajan asukastoimikuntien yhteistyövaltuuskuntaan eli AsuVa:an, joka toimii asukastoimikuntien ja Koasin välisenä linkkinä. AsuVa:n jäsenet edustavat kaikkia Koasin asukkaita ja yhteistyössä keskustelevat Koasin kohteita koskevista asioista. Asuva myös järjestää yhteisiä tapahtumia ja retkiä kaikille asukkaille sekä asukasaktiiveille. AsuVa:n jäsenet kokoustavat noin kerran kuukaudessa.

Asukastoimikunnan tehtävät ja koulutus

Asukastoimikuntatoimintaan ovat tervetulleita kaikki! Tule mukaan matalan kynnyksen toimintaan ja kartuta kokemustasi luottamustehtävistä. Asukastoimikunnan aktiivijäsenille järjestetään myös koulutusta. Tutustu toimintaan paremmin alla olevista linkeistä.

 Bonsky