Asunnon irtisanominen


Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanomisesta tulee vahvistus ilmoittamaasi sähköpostiin viimeistään seuraavana työpäivänä. Säilytä vahvistus todisteena irtisanomisestasi. Huom! Jos et saa vahvistusta, irtisanominen ei ole tullut perille. Olet itse vastuussa irtisanomisen perille saattamisesta.

Perhesopimuksessa molempien on lähetettävä oma irtisanomisilmoitus. Ota yhteys asukastoimistoon ennen irtisanomisen lähettämistä, jos toinen osapuoli haluaa jäädä asuntoon. Perhesopimuksen vakuusmaksun palautusta varten ilmoitetaan yksi tilinumero.

Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana asunto on irtisanottu. Vuokranantajan irtisanomisaika on kuusi kuukautta, mikäli vuokrasopimus on kestänyt yli vuoden ja kolme kuukautta alle vuoden kestäneissä vuokrasuhteissa.

Määräaikainen vuokrasopimus päättyy sopimuksen umpeuduttua ilman erillistä irtisanomista.


Jos hyväksyt asunnonvaihtotarjouksen, irtisano nykyinen asuntosi tarjouksen voimassaoloaikana. Varaudu muuttamaan kuukauden 1. arkipäivänä, sillä asunnonvaihdossa muuttoaikaa ei voida järjestää.


Tietoa muuttajalle

 Bonsky