Tiedote koronavirukseen liittyen

Tämä tiedote on päivitetty 13.10.2021, tiedotetta päivitetään tarvittaessa.

Seuraa aina ensisijaisesti viranomaisten ohjeita sekä oman oppilaitoksen viestintää.


Tästä tiedotteesta löydät tietoa Koasin palveluista sekä linkkejä luotettaviin tietolähteisiin koronaan sekä terveysturvallisuuteen liittyen.

Muistathan hyvän käsihygienian, maskit sekä turvavälit asioidessasi Koasin toimistolla.

Seuraa viranomaisten antamia ohjeita koronatilanteesta ja ajankohtaisesta ohjeistuksesta!

Koasille asukkaiden ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä asioita. Tilanteen vaatiessa pyrimme riskejä minimoidaksemme välttämään turhia henkilökontakteja sekä asunnoissa että Koasin toimistolla. Muistathan maskin, käsihygienian sekä turvavälit! Jos olet karanteenissa, valtuuta ystäväsi tai perheenjäsenesi hakemaan avain puolestasi, mutta laita asiasta sähköpostia meille ensin. Jää kipeänä tai oireisena kotiin.

Koasin toimisto

Koasin toimisto ja puhelinlinjat ovat avoinna arkisin klo 12 - 15, mutta suosittelemme sujuvaa sähköistä asiointia. Me olemme täällä apunasi! Tavoitat meidät:

Avainten palautuksen voi tehdä avaintenpalautusluukkuun toimiston oven ulkopuolella (2.kerros, Kauppakatu 11 A). Palautusluukun vierestä löydät kirjekuoria avainpalautukseen.

Huoltotoimenpiteet

Asukas, pidäthän yhteystietosi ajan tasalla Bookingissa, jotta huolto voi tarvittaessa olla yhteydessä sinuun ennen huoltotoimenpiteitä. Muista turvavälit ja maski kun toimenpiteitä tullaan huoneistoon tekemään. Jos olet jättänyt vikailmoituksen mutta olet altistunut koronavirukselle, epäilet altistumista tai olet kipeänä, pyydämme lisäämään ilmoituksen tietoihin kommentin asiasta - näin suojelemme kaikkien terveyttä. Linkin ilmoitukseesi löydät vahvistussähköpostista.

Yhteistilat ovat auki

Yhteistilat kohteissa sekä Koas Meeting Room ja Kabinetti sekä Ykköspesän tilaussauna ovat auki ja varattavissa. Tiloissa on muistettava ehdottoman hyvä käsihygienia, turvavälit sekä maski. Pesulaan tai muihin yhteistiloihin ei tule mennä kipeänä, oireisena tai jos epäilet altistuneensa virukselle.

Lisätietoa löydät seuraavista lähteistä:

Jos epäilet koronavirustartuntaa, soita terveyskeskukseen. Voit tehdä Omaolo-palvelussa oirearvion, jonka jälkeen saat toimintaohjeet.