Hyppää sisältöön

Haku avattu: Koas Taitoniekantien asunnot valmiina heinäkuussa

Etsitkö peruskorjattua opiskelija-asuntoa Jyväskylässä? Koas Taitoniekantie tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita sopien niin yksin asuville kuin perheellisillekin. Asunnot ovat muuttovalmiina heinäkuun 2024 alussa, ja haku on nyt avattu. Tervetuloa Koas-kotiin Taitoniekantielle!

HUOM, hakija: Jos olet jo jättänyt hakemuksen Koasille, päivitä se lisäämällä Taitoniekantien kohde toiveisiisi.

Havainnekuva Koas Taitoniekantien yksiöstä kun aurinko valaisee huoneen ja parvekkeen ovi on auki.
Havainnekuva: Koas Taitoniekantien yksiö. (Arkkitehtipalvelu Oy)

Erityisominaisuuksia ja veden laskutus

Kohteen peruskorjaus näkyy asukkaille paitsi asuntojen ja talon tuoreena ilmeenä myös lisääntyneenä energiatehokkuutena, kiitos mm. katolla sijaitsevien aurinkopaneelien. Asukkaille tarjotaan myös monipuoliset yhteistilat, kuten sauna, pesula, sekä 47-neliöinen lounge ja opiskelutila.

Kaikista Koasin kohteista ensimmäisenä Koas Taitoniekantiellä otetaan käyttöön veden erillislaskutus. Tämä tarkoittaa, että asukkaat maksavat vedestä tasan oman kulutuksensa mukaan. 19 €/hlö kuukausittainen ennakkomaksu tarkistetaan säännöllisesti vesimittareiden mukaisesti, mikä mahdollistaa kustannusten oikeudenmukaisen jaon.

Havainnekuva: Koas Taitoniekantien yksi. (Arkkitehtipalvelu Oy)

Hakuprosessi

Kiinnostuitko? Täytä hakemus jo tänään Koasin verkkosivuilla! Mikäli olet jo jättänyt hakemuksen Koasille, päivitä se lisäämällä Taitoniekantien kohde toiveisiisi. Asuntohakemuksia käsitellään ja tarjouskirjeitä lähetetään jatkuvasti, joten seuraa sähköpostiasi!

Koas Taitoniekantien kohde on ympäristöystävällinen, viihtyisä yhteisö, joka odottaa juuri sinua. Tervetuloa kotiin Koas Taitoniekantielle!