Yhteisöllistä ja ympäristötietoista asumista opiskelijoiden kaupunginosassa

Koas Taitoniekantie on vuonna 2024 peruskorjattu asuinkohde, joka tarjoaa mukavat puitteet opiskelijaelämälle.  Kohde koostuu 41 asunnosta, sisältäen yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyteen mm. elinkaarisuunnittelua ja aurinkopaneeleita hyödyntäen.

Kaikista asunnoista löytyy arkea helpottava astianpesukone, pesukoneliitäntä ja runsaasti säilytystilaa. Koneellinen ilmanvaihto ja kylpyhuoneen lattialämmitys pitävät huonelämpötilan mukavana ympäri vuoden. Asunnoissa on joko parveke tai tuuletusikkuna – B-talossa osassa asunnoista jopa pieni terassi – mikä tuo lisävaloa ja avaruutta tilaan. Kestävät ja laadukkaat pintamateriaalit tekevät kodin puhtaanapidosta helppoa.

Yhteiset tilat tarjoavat paljon mahdollisuuksia opiskeluun ja ystävien kanssa rentoutumiseen. A-talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee mm. lounge, opiskelutila, saunatilat ja pesula. Kohteessa on myös viihtyisä sisäpiha, jonka grillikatos ja lasten leikkialue ovat vapaasti kaikkien asukkaiden käytössä. Lisäksi B-talon pohjakerroksen asunnoilla on oma pieni piha.

Kortepohjan keskustan kaikki tärkeimmät palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueelta löytyy useampi iso ruokakauppa, bussipysäkit, kirjasto sekä monipuoliset ulkoilumaastot. Myös Kortepohjan Ylioppilaskylän läheisyys tuo lisäetuja opiskelijalle esimerkiksi opiskelijaravintolan ja muun yhteisöllisyyden muodossa.

 

Asuntojen varustus:

  • Asunnoissa valmiina astianpesukone 45cm
  • Paikka 45cm pesukoneelle
  • Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa
  • Lattiamateriaali on vinyylilankku
Hissi
Parkkitilaa
Veden erillislaskutus

Vuokraan sisältyy:

Sähkö Lämmitys Pesula Internet Kaapeli-tv

Lähellä:

Linja-autopysäkki 10 m Jyväskylän keskusta 2,4 km Seminaarimäen kampus 2,1 km JAMK Rajakadun kampus 2,1 km Mattilanniemen kampus 2,6 km Ylistön kampus 2,9 km Lähikauppa 500 m Opiskelijaravintola 280 m Kortepohjan palvelut 500 m Gradia Viiitaniemen kampus 1 km Laajavuoren ulkoilumaastot 1,6 km