Hyppää sisältöön

Asuntotilanne heinäkuussa 2023

Haluamme tiedottaa asuntoa hakeneille ajankohtaisesta asuntotilanteestamme Koasilla. Heinäkuussa tilanne on poikkeuksellisen tiukka syksyn ensikuukausia ajatellen, ja monet odottavat edelleen toiveidensa mukaista kotia.

Asuntohakemuksia tulee tasaisesti pitkin kesää kun opiskelijavalinnan tulokset selviävät. Koasilla tarjoamme asuntoja hakijoille sitä mukaa kun niitä vapautuu irtisanomisten myötä. Valitettavasti emme voi taata asuntoa jokaiselle hakijalle elo-syyskuuksi, sillä kysyntä on suuri.

Asuntotilanne pähkinänkuoressa

  • Kaikki vapaat asuntomme ovat tällä hetkellä tarjottuna.
  • Elo- ja syyskuulle asuntoa odottaa vielä yli 1300 hakijaa.
  • Tällä hetkellä uusia sopimuksia elo-syyskuulle on tehty jo lähes 600 kappaletta.
  • Joitain peruutuksia voi vielä tulla, joten pysy kuulolla ja sähköpostin äärellä mahdollisen asuntotarjouksen varalta.
  • Hakutoiveittesi mukainen asunto saattaa löytyä myöhemmin syksyllä. Yksiöitä vapautuu hitaammin, varaudu 6 – 12 kk odotusaikaan.
  • Kertaa täsmävinkit asunnon hakemiseen Koasin Hakuoppaasta.

Löytyikö koti jo?

Jos olet jo löytänyt asunnon muualta etkä enää tarvitse Koasin asuntoa, pyydämme poistamaan hakemuksen. Jos taas haluat jäädä odottamaan Koas-kotia, suosittelemme muuttamaan hakemuksessasi asunnon tarvepäivää tai muita kriteereitä, jotta tiedämme sinun hakevan asuntoa aktiivisesti. Muistathan myös uusia hakemuksesi kolmen kuukauden välein!

Uusia asuntokohteita ei valmistu tänä syksynä, mutta Koas Taitoniekantien peruskorjauksen valmistuminen ilahduttaa uusia asukkaita kesällä 2024. Toivomme jokaiselle onnea ja menestystä asunnon etsinnässä, muuttojärjestelyissä sekä opintojen alkuun valmistautumisessa. Tervetuloa Jyväskylään!

Koas-tiimi