Hyppää sisältöön

Asuntonäyttö Koas Taitoniekantie 18.4. klo 16

Opiskelija, tervetuloa kylään pian peruskorjauksesta valmistuvalle Koas Taitoniekantien asuinkohteelle (os. Taitoniekantie 2) torstaina 18.4. klo 16-18! Jos harkitset asunnon hakemista Koas Taitoniekantien kohteesta tai etsit uutta kotia heinäkuusta alkaen, tässä on mahdollisuutesi tutustua peruskorjattuun kohteeseen.

TL;DR:

  • Mitä? Asuntonäyttö Koas Taitoniekantien kohteella
  • Kenelle? Sinulle, opiskelija, joka etsit uutta kotia ja/tai harkitset hakevasi asuntoa Koas Taitoniekantien kohteesta. Lue lisää kohteesta.
  • Missä? Koas Taitoniekantie, os. Taitoniekantie 2, 40740 Jyväskylä
  • Milloin? Näytämme asuntoja torstaina 18.4. klo 16-18 välillä.

Asuntonäyttö

Esittelemme kolme asuntoa: yksiön (27m²), kaksion (50m² + parveke) ja kolmion (64m² + terassi). Koasin henkilökunta on paikalla vastaamassa kysymyksiisi ja näyttämässä asuntoja.

Liikuthan alueella varoen ja huomioi, että kohde on edelleen peruskorjauksessa. Työmaa-alueella kulku sallittu vain merkityissä kohdissa.

Mikä Koas Taitoniekantie?

Koas Taitoniekantien asuinkohde valmistuu peruskorjauksesta kesällä 2024. Kohteessa on yhteensä 41 asuntoa kahdessa talossa. Kaikissa asunnoissa on astianpesukone, pesukoneliitäntä ja runsaasti säilytystilaa. Lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto takaavat miellyttävän huonelämpötilan ympäri vuoden.

Asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. B-talossa osassa asunnoista on pieni terassi, joka tuo lisävaloa ja tilan tuntua. A-talon ensimmäisessä kerroksessa on lounge, opiskelutila, saunatilat ja pesula. Viihtyisällä sisäpihalla on grillikatos ja lasten leikkialue, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytössä.

Kohteesta on lyhyt kävelymatka ruokakauppoihin, bussipysäkille ja kirjastoon. Alueen ulkoilumaastot ja Kortepohjan muut palvelut tuovat lisäetuja opiskelija-asukkaille. Tervetuloa tutustumaan uusiin koteihin ja löytämään omasi!

Kuva keittiön hanasta

Yksityiskohta wc:n pinnoista