Viihtyisää asumista kauniissa järvimaisemissa

KOAS Sillanpää sijaitsee nimensä mukaisesti aivan Kuokkalan sillan päässä. Kohteesta on nopeat kulkuyhteydet niin keskustaan, kampusalueille kuin Kuokkalan keskustaan. Upeita järvimaisemia ja veneiden vilinää voi ihastella aina halutessaan, sillä Rantaraitin liikuntareitti sekä satama monine laivaravintoloineen ja pikkukahviloineen ovat aivan vieressä.

Perheille KOAS Sillanpää tarjoaa paljon tekemistä. Vain 15 minuutin matkan säteeltä löydät esimerkiksi Yrttisuon perhepuiston leikkimahdollisuudet, Lutakon uimarannan sekä Survo-Korpelan omenatarhan. Kesäisin voi Survo-Korpelan alueella myös nähdä lampaita!

Soluhuoneistot remontointiin perheasunnoiksi kesällä 2022.  FaceLift remontointi B-rapun muissa huoneistoissa valmistui kesällä 2023. A-rapun osalta työ on suunniteltu tehtävän keväällä 2024. Asuntojen uusista varusteista mainittakoon jää-pakastinkaappi, keraaminen liesi ja liesituuletin sekä astianpesukone. Asunnot vastaavat valmistuttua lähes peruskorjatun kohteen tasoa.

Astianpesukoneen leveys 45cm – 60cm riippuen keittiöstä. Pyykinpesukoneen paikka on 60cm leveälle koneelle.

Hissi
Kuntosali
Parkkitilaa

Vuokraan sisältyy:

Vesi Sähkö Lämmitys Pesula Internet Kaapeli-tv

Lähellä:

Linja-autopysäkki 120 m Jyväskylän keskusta 1,7 km Ylistön kampus 1,7 km Mattilanniemen kampus 2,2 km Seminaarimäen kampus 2,7 km Kristillinen opisto 1,2 km Kuokkalan palvelut ja ruokakauppa 450 m Lutakonpuisto ja uimaranta 1 km Yrttisuon perhepuisto 1,2 km Rantaraitti 400 m Jyväskylän satama 750 m Survo-Korpelan omenatarha 220 m