Yhteisöllisyys ja yksityisyys
käsi kädessä

KOAS Palstatie 3:ssa yksityisyys ja yhteisöllisyys ovat sopivassa tasapainossa. Kohde on osa uutta MOCOliving-konseptia, jossa panostetaan erityisesti yhteisöllisiin alueisiin. Samalla asumisessa otetaan huomioon myös henkilökohtaisen tilan tarve.

Vuonna 2019 asunnot ovat viihtyvyyskorjattu; kylpyhuoneet, keittiön kaapit ja lattiat uusittu ja asuntoihin on asennettu astianpesukone. Lisäksi soluasuntojen asukkailla on jokaisella oman jääkaappinsa sekä viihtyisä, ruokapöydällä ja tuoleilla varustettu keittiötila.

Sijainniltaan KOAS Palstatie 3 on oivalla paikalla. Kohdetta ympäröi luonnonkaunis maalaismaisema, ja Kuokkalan keskustan palvelut ovat aivan kulman takana. Lähellä on myös järveä kiertävä virkistys- ja kuntoilukohde Rantaraitti sekä Survo-Korpelan viljelypalstat ja omenatarha.

MOCOliving-merkki takaa, että kohteessa on runsaammin tilaa tavallisiin asuntoihin verrattuna, tyylikäästi kalustettu ja varusteltu yhteisöllinen lounge-alue sekä mahdollisuus nauttia omasta tilasta ja rauhasta.

Hissi
Parkkitilaa

Vuokraan sisältyy:

Vesi Sähkö Lämmitys Pesula Internet Kaapeli-tv

Lähellä:

Linja-autopysäkki 350 m Jyväskylän keskusta 2,4 km Kristillinen opisto 1,2 km Ylistön kampus 2,2 km Mattilanniemen kampus 2,8 km Kuokkalan keskusta 400 m Survo-Korpelan omenatarha 850 m Rantaraitti 500 m