Moderneja opiskelijakoteja sekä yhteisöllistä tilaa

KOAS Korttelikylä on ainutlaatuinen opiskelija-asumisen kortteli ja pieni kylä Mäki-Matin kaupunginosassa. Korttelikylä koostuu yhteensä viidestä kerrostalosta, joista kolmessa asuu Koasin asukkaita. A- ja C-talot valmistuvat vuodenvaihteeseen 2022-2023, B-talo yhteistiloineen huhtikuuksi 2023.

Kohdetta yhdistää ajatus urbaanista kyläfiiliksestä ja yhteisöllisyydestä, joka on otettu tilojen suunnittelussa huomioon. Jokaisella asukkaalla on mahdollisuus nauttia monipuolisista yhteistiloista muiden kanssa tai vetäytyä täysin oman kodin rauhaan. Kaikkien asukkaiden käytössä ovat mm. suuri saunaosasto, rennot hengailutilat sekä opiskeluun soveltuvat työskentelytilat. Lisäksi talojen keskellä oleva viihtyisä sisäpiha kannustaa yhteisölliseen ajanviettoon ulkosalla.

Kaikki vuokra-asunnot on verhoiltu kauniilla ja moderneilla pintamateriaaleilla. Osassa Korttelikylän asunnoista on myös loft-tyylinen parvi, joka mahdollistaa kaiken käytettävissä olevan tilan hyödyntämisen älykkäästi ja erittäin viihtyisästi. Alakerroksen asuntojen parvikorkeus on matalampi. Koas Korttelikylässä asut myös vastuullisesti, sillä rakennukset on suunniteltu A-energialuokkaan!

Koas Korttelikylästä on lyhyt matka Jyväskylän yliopiston, JAMKin ja Gradian kampuksille. Aivan nurkalla sijaitsee myös myös ruokakauppa, ja kulman takana Hippoksen liikuntapuisto ja keskusta-alueen muut palvelut.

Asuntojen varustus:
  • Paikka 40cm pesukoneelle
  • Paikka 45cm astianpesukoneelle
  • Keraaminen liesitaso
  • Jääkaappipakastin
  • Lattiamateriaali on vinyylilankku
  • Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa. B-talon parvellisten asuntojen kylpyhuoneiden pinnat ovat harmaata mikrosementtiä.
  • Asunnoissa sälekaihtimet
Hissi

Vuokraan sisältyy:

Vesi Sähkö Lämmitys Pesula Internet Kaapeli-tv

Lähellä:

Linja-autopysäkki 100 m Jyväskylän keskusta 1,2 km Seminaarinmäen kampusalue 500 m Mattilanniemen kampusalue 1,2 km JAMK Musiikkikampus 50 m JAMK Rajakadun kampus 1,5 km Gradia Viitaniemen kampus 1 km Lähikauppa 170 m Uimahalli 400 m Hippoksen liikuntapuisto 700 m