Uuden ajan monisukupolvikorttelissa on synergiaa ja sydäntä

Koas Kangas on ainutlaatuinen kohde, jossa yhdistyvät moderni opiskelijaelämä ja leppoisa senioriasuminen. Kohde valmistunut maaliskuussa 2021. Kohde on yksi ensimmäisiä monisukupolvitaloja Suomessa ja hankkeen sydämessä on eri ikäryhmien yhteen tuominen saman katon alle.

Asuinkokonaisuus on toteutettu yhteistyössä Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jason kanssa, ja suunnittelun pohjalla onkin ollut sekä opiskelijoiden että senioriasukkaiden toiveet. Kohde on jaettu kahteen siipeen, joista toinen on opiskelijoiden ja toinen Jason asukkaiden käytössä. Talossa on myös yhteiskäyttöön tarkoitettuja tiloja, kuten kuntosali, pesula sekä tilava sauna- ja lounge-kokonaisuus.

Kankaan alueella sijaitsee P-Pergamentti. Autopaikkatiedustelut Jyväs-Parkki Oy.

Kohdetta täydentävät viihtyisät ulkotilat ja kätevällä etäisyydellä sijaitsevat palvelut, kuten Seppälän ja Kankaan marketit, päiväkoti sekä erilaiset liikuntapalvelut. Kotiovelta on myös lyhyt matka Tourujoen luontoreiteille, keskustaan ja kampusalueille. Ympäröivä Kankaan alue on yksi kaupungin merkittävimmistä aluekehityshankkeista, jossa yhdistyvät ekologisuus, luovuus ja turvallinen asuminen.

Asuntojen varustus:
  • Paikka 40cm pesukoneelle
  • Paikka 45cm astianpesukoneelle
  • Yksiöissä jääkaappi on ns. jenkkikaappi, kaksioissa jääkaappipakastin
  • Lattiamateriaali on vinyyli
  • Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa
  • Asunnoissa sälekaihtimet
Hissi
Kuntosali

Vuokraan sisältyy:

Vesi Sähkö Lämmitys Pesula Internet Kaapeli-tv

Lähellä:

Linja-autopysäkki 90 m Jyväskylän keskusta 1 km Gradia Kankaan kampus 500 m Ruokakauppa 350 m Kauppakeskus Seppä 1,2 km Liikuntapalvelut 500 m Seminaarinmäen kampus 2 km Mattilanniemen kampus 3 km Ylistön kampus 3,2 km Tourujoen luontopolku 500 m