Opiskelija, tervetuloa kotiin Koasille!

Koasin vuokra-asunnot sijaitsevat Jyväskylässä, opiskelijan tarpeisiin sopivissa kohteissa. Meiltä löydät kahden ja kolmen hengen soluasunnot, yksiöt ja perheasunnot. Soluasuntoihin voi hakea vaikka yhdessä kaverin kanssa. Jos elämäntilanteesi muuttuu, voit asumisaikana hakea asunnonvaihtoa joko toiseen kohteeseen tai erityyppiseen asuntoon. Vakuusmaksu 0 €.

Hae opiskelija-asuntoa heti, kun olet saanut opiskelupaikan Jyväskylästä. Tervetuloa!

Mitä vuokraan kuuluu?

  • Vesi, vihreä sähkö ja kiinteistöpalvelut
  • Nopea tietoverkko, kaapeliTV, soluasunnoissa valmiina Wifi-reititin
  • Pesula, lenkkisaunavuorot
  • Varattava KOAS Meeting Room -opiskelutila, KOAS Bike -sähköpyörä sekä muita lisäpalveluja!
  • Vakuusmaksu 0 €

Monissa kohteissa on lisäksi tarjolla erilaisia kohdekohtaisia palveluita ja asukastoimintaa.Löydä juuri itsellesi sopivin asuinalue ja asumismuoto

Frisbeegolfia Laajavuoressa
Laajavuori ja Kortepohja

Eloisa opiskelijoiden oma kaupunginosa ja liikuntamahdollisuudet vieretysten! Laajavuoren lenkkipolut, laskettelurinteet ja hiihtoladut sekä Kortepohjan palvelut ja opiskelijayhteisö ihan lähellä.

Kortepohja
Keskusta

Keskustassa olet lähellä palveluita ja keskellä kaupungin kulttuuritapahtumia sekä lyhyiden matkojen päässä niin Jamkin Lutakon ja Rajakadun kuin yliopistonkin kampuksista.

Kuokkala
Keljo

Palvelut ja luonto ovat lähellä Ristonmaan ja Myllyjärven kohteissa! Tältä alueelta löytyy hyvien kulkuyhteyksien päässä olevia opiskelijabudjetille sopivia asuinmahdollisuuksia.

Keskusta
Kuokkala

Kuokkalassa on monipuolisia asuinmahdollisuuksia, kuten Ainolanrannan kauniit rantamaisemat ja Kuokkalan keskusta palveluineen. Nopea kulku keskustaan Jamkin ja yliopiston kampuksille sekä Mattilanniemeen ja Ylistölle.


... sekä monta muuta mielenkiintoista kohdetta.

Katso kaikki sijainnit ja asumismuodot

Hae asuntoa

Asunnon hakeminen on helppoa. Sinun ei tarvitse huolehtia liitteistä. Jos olet jo opiskelijana, jaa linkki opintosuorituksistasi hakemuksen lopussa.

Löydät linkin Oma Opintopolku -palvelusta, jaa suoritustietoja -kohdasta.
Muita liitteitä et tarvitse - kätevää!

Tutustu kohteisiin Jätä hakemusNäin haet Koasille - ohjeet pähkinänkuoressa

Opiskelupaikka Jyväskylästä?

Onnittelut opiskelupaikasta! Vastaanotettuasi paikan, voit hakea opiskelija-asuntoa.

Asunnon hakeminen on helppoa

Tutustu kohteisiin ja täytä sähköinen hakemus. Ei vuokravakuutta!

Kattava hakemus kannattaa

Solu-, yksiö- ja perheasuntohakemukset tehdään erikseen. Jotta saisit asuntotarjouksen nopeasti, kannattaa hakea soluja ja laittaa hakemukselle useita hakukohteita sekä kaiken kokoisia asuntoja. Voit myös hakea kimppakämppään kaverin kanssa: täyttäkää molemmat soluasuntohakemus ja mainitkaa toistenne nimet lisätietoja-kentässä. Soluasukkaan etuna saat Wifi-reitittimen ilmaiseksi käyttöön!

Halutessasi tee erikseen yksiöhakemus. Perheasuntoa voi hakea yksin tai puolison kanssa. Tarjottu soluasunto kannattaa ottaa vastaan, voit samanaikaisesti jatkaa yksiö- tai kaksiojonossa.

Mitkä lisäpalvelut?

Koas-kodin vuokraan kuuluu vesi, vihreä sähkö, pesulan käyttö, lenkkisaunavuorot ja netti. Soluasukkailla on lisäksi valmiiksi asennettu WIFI-reititin ja tietyistä kohteista löydät kuntosalin. Lisäksi voit opiskella Koas Meeting Roomissa tai sen kabinetissa, tutustua kaupunkiin Koas Bike -sähköpyörällä, etsiä lenkkikaveria Naapuriapu-palvelun kautta tai laittaa tarpeeton tavara kiertoon Koas Kirppiksellä. Muita palveluja Koasilla ovat mm. yhteiskäyttöauto ja Ykköspesän tilaussauna! Lisäpalvelut löydät kätevästi asukkaan varausjärjestelmästä Koas Bookingista.

Sain asuntotarjouksen, miten toimin?

Hienoa! Ota rento asento ja lue tarjous huolellisesti läpi. Hyväksy allekirjoittamalla vuokrasopimus sähköisesti. Pariskunnan kumpikin osapuoli allekirjoittaa vuokrasopimuksen. Alaikäinen allekirjoittaa vuokrasopimuksen yhdessä huoltajan kanssa.

Muutto tulossa

Tervetuloa Koas-kotiisi! Avaimet uuteen kotiisi luovutetaan sinulle Koaskeyboxista vuokrasuhteen alkaessa eli kuukauden 1. arkipäivänä. Muista kotivakuutus!

Muutto takana

Asetu taloksi ja tutustu kotiympäristöön kavereiden kanssa. Kohteesi asukastoimikunnalle voit ehdottaa hauskaa yhteistä tekemistä ja meidät Koasilla tavoitat aina vaivattomasti sähköisten kanavien kautta, sähköpostitse, chatissä tai puhelimella. Nauti opiskelijaelämästä ja Koasilla asumisesta!


slide


 Bonsky