Hyppää sisältöön

Millaista on soluasuminen? Kerro tarinasi!

11.7.2024

Asutko nyt tai asuitko joskus Koasin soluasunnossa? Laita meille viestiä! Keräämme kokemuksia ja tarinoita soluasumisesta, niin arjesta kuin juhlastakin.

Voit lähettää tarinasi Koasin somessa tai sähköpostilla digi@koas.fi. Nopeimmille kokemuksensa jakaneille tarjoamme jätskit*!

Kaksi kämppistä juttelevat keittiönpöydän ääressä kahvilla.

Millaista sitten on asua soluasunnossa?

Yhteisöllisyyttä, turvaa jos avaimet unohtuvat, sopivat siivousvuorot – kämppisasuminen kuulostaa aika kivalta! Mm. tällaisia kokemuksia Koasin soluasunnoissa asuneet kertovat:

“Solussa asuminen on ollut aika helpoo ainakin itelle tän viimeset pari vuotta.
Opiskelun kannalta se on ihan kiva kun pääsee halvemmalla ja ei tarvii asuu sillai yksin, tulee turvallisempi olo siitä.”

“Useimmiten asuminen oli rauhallista sillä solu kämppikseni vietti suuren osan viikosta kotipaikkakunnallaan. Olisin melkein toivonut näkeväni ja tutustuvani häneen paremmin.”

“Jos sattuu vaikka avain unohtumaan sisälle niin kämppis pääsee avaamaan oven, niinkin on tapahtunut pari kertaa.”

“Siivoomisen kannalta ihan hyvä että pääsee jakamaan vähän vuoroja että kumpi imuroi ensi viikolla jne. Tulee vähän siivottua.”

“Valittamista soluasumisesta minulla ei ole. Siivoaminen sujui hyvin ja välillä sovimme viestitse isommista kotitöistä kuten pakkasen sulattamisesta. Olisin viihtynyt solussa kauemminkin mutta lopulta sain yksiö tarjouksen.”

Kerro solutarinasi

Haluamme kuulla sinun solukokemuksiasi! Kerro tarina soluasumisen arjesta, juhlasta tai jotain siltä väliltä. Mitä hauskoja sattumuksia koit soluasunnossa? Kumpi siivosi vessan? Mikä oli parasta ja mikä haastavinta?

Voit osallistua, vaikket enää asuisi Koasilla. Lähetä tarinasi meille sähköpostilla os. digi@koas.fi. *Kymmenen ensimmäistä osallistujaa saa jäätelölahjakortin (arvo 3,70€).

Jaamme lähetettyjä solu-kokemuksia kaikkien iloksi Koasin viestinnässä ja some-kanavissa nimettömänä.