Hyppää sisältöön

Miltä kuulostaa Linkki-lippu kuukaudeksi? Ilmoittaudu kokeiluun!

EDIT 30.10.2023, klo 12:00: Kokeilukamanjan ilmoittautuminen on päättynyt, koska kaikki 20 paikkaa on täytetty. Kiitos ilmoittautuneille! Otamme yhteyttä hankkeen puitteissa jokaiseen ilmoittautuneeseen liittyen kelpoisuuteen osallistumaan kampanjaan.

***

Hei Koasin asukas,

osallistu Koasin, Jyväskylän kaupungin ja Linkin kampanjaan: saat ilmaisen 30 vrk:n kokeilulipun paikallisliikenteen Linkki-linja-autoihin. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kampanjaan voivat osallistua Koasin asukkaat.

Kokeilu on suunnattu Linkin uusille käyttäjille. Voit osallistua kokeiluun, mikäli sinulla ei ole ennestään Linkin Waltti-matkakorttia. Kortti on henkilökohtainen.

Näin osallistut:

  1. Ilmoittaudu kokeiluun verkkolomakkeella viimeistään 2.11.2023 klo 15 mennessä. HUOM. lomake sulkeutuu, jos paikat täyttyvät ennen määräpäivää.
  2. Nouda kokeilulippusi Koasin toimistolta (Kauppakatu 11 A, 2. krs) 6.-10.11. toimiston aukioloaikoina klo 12-15.
  3. Aloita kortin käyttö saman tien. Nauti Linkin kyydistä ilmaisella kokeilulipulla 30 pv – kokeile ja tutustu eri reitteihin ja linjoihin!
  4. Kerro kokemuksistasi: miten Linkkimatkasi sujuivat? Aiotko ottaa Linkillä kulkemisen tavaksi? Saat palautekyselyn sähköpostiisi marraskuussa.

HUOM. Kokeilu on tarkoitus aloittaa saman tien, kun olet saanut kortin itsellesi. Marraskuun aikana lähestymme sinua palautekyselyllä. Matkakortti on voimassa Linkin A-vyöhykkeellä 30 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Paikallisliikenteen vyöhykkeet voit tarkistaa reittioppaalta https://reittiopas.jyvaskyla.fi tai verkosta https://linkki.jyvaskyla.fi/liput-ja-hinnat/maksuvyohykkeet.

Tietoa kokeilusta

Kokeilu on suunnattu Koasin asukkaille. Kokeilukampanja on osa Jyväskylän kaupungin ja Koasin yhteistä Opiskelijat fiksusti liikkeelle -hanketta, johon on saatu Traficomin myöntämää valtionavustusta. Joukkoliikennekokeilun yhteistyökumppanina on Linkki-paikallisliikenne. Kokeilun tavoitteena on kannustaa joukkoliikenteen käyttöön ja kerätä opiskelijoiden kokemuksia Linkin käytöstä. Kokeiluun osallistumisen edellytyksenä on vastata palautekyselyyn.

Kokeiluun osallistuvien tietoja käsitellään Jyväskylän seudun joukkoliikenteen tietosuojaselosteen mukaisesti. Kokeiluun osallistujien matkakorttien käyttödatasta kerätään Opiskelijat fiksusti liikkeelle -raportointia varten seuraavat tiedot 30 päivän kokeilujaksolta: tehtyjen matkojen määrä ja viikonpäivät, jolloin matkoja on tehty. Kerättävät tiedot raportoidaan ilman osallistujien nimiä tai muita henkilötietoja.

https://linkki.jyvaskyla.fi/linkki/muuta/tietosuoja

Lisätietoja kokeilusta: yhteyshenkilö Hilla Hoskonen, kehittämis- ja viestintäpäällikkö, hilla.hoskonen@koas.fi