Hyppää sisältöön

Koronatoimenpiteet Koasilla

24.2.2022

Tästä tiedotteesta löydät Koasin ajantasaiset koronarajoitukset ja -tiedot keväältä 2022 ja siitä eteenpäin toistaiseksi.

Koas-kohteiden yhteistilat ja Koasin toimiston ovet avataan 1.3.2022. Myös huollon toiminta palautuu normaaliksi maaliskuun alusta. Hyvä käsihygienia, turvavälit sekä maskin käyttö on edelleen muistettava.

Koasin toimisto avataan 1.3.2022 alkaen

Koasin toimiston ovet avataan paikan päällä asiointia varten 1.3.22 alkaen. Suosittelemme silti sähköistä asiointia!

Olemme helposti tavoitettavissa:

  • nettisivujen koas.fi chatin kautta
  • Sähköpostilla asiakaspalvelu(at)koas.fi
  • Puhelimella 029 180 4444 (ma-pe klo 12–15)

Avainten hakija/palauttaja: käytä Koas Keyboxia! Ohjeet sähköpostissasi, luethan viestin huolellisesti!

Huom. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sosiaalisen median kautta tuleviin viesteihin.

Yhteistilat avataan käyttöön 1.3.2022 alkaen

Tiloissa on edelleen muistettava hyvä käsihygienia, turvavälit sekä soveltuvin osin maskin käyttö. Asioi tiloissa vain terveenä! Asukas, kunnioitathan hiljaisuusaikoja sekä naapureita tilojen avaamisen jälkeenkin, kiitos.

  • Omat varattavat saunavuorot ja lenkkisaunavuorot ovat käytössä. Pese kädet ennen saunatiloihin menoa ja käy saunomassa vain terveenä. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Kuntosalit ovat käytössä. Käy salilla vain terveenä, huolehdi hyvästä käsihygieniasta, pidä turvaväli ja puhdista välineet käytön jälkeen. Mahdolliset käyttäjämäärärajoitukset näet Koas Bookingista.
  • Kerhohuoneet ja lounge-tilat ovat käytössä. Käytä tiloja vain terveenä, muista hyvä käsihygienia ja turvavälit. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen. Kunnioita hiljaisuusaikoja ja naapureitasi!
  • Pesulat ovat auki normaalisti. Asioi pesulassa vain terveenä. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja pidä turvaväli. Suosittelemme maskin käyttöä.
  • Koas Meeting Room, Kabinetti, Koas Bike, Koas yhteiskäyttöauto sekä Ykköspesän tilaussauna ovat käytössä. Käytäthän tiloja vain terveenä, muista hyvä käsihygienia ja turvavälit. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen. Seuraa Bookingista tilakohtaisia lisätietoja.

Huoltotoimenpiteet 1.3.2022 alkaen

Asukkaat voivat ilmoittaa vikailmoituksella myös ei-akuutteja vikoja. Aina kun mahdollista, lisää lomakkeelle valokuvia viasta, sillä näin huolto saa lisätietoja vian käsittelyyn. Lähetä vikailmoitus täällä.

Pyydämme yhä huomioimaan turvavälit asunnossa, eli huollolle ja kunnossapidolle tulee antaa tilaa hoitaa vian korjaus kuntoon, ja astua työn ajaksi esimerkiksi toiseen huoneeseen.

Lisätietoa Jyväskylän koronatilanteesta: