Hyppää sisältöön

Asuntotilanne elokuussa 2023

14.8.2023

Haluamme tiedottaa asuntoa hakeneille ajankohtaisesta asuntotilanteestamme Koasilla. Kaikki syyskuun alkuun vapautuvat asunnot on nyt tarjottuna hakijoille.

Koasilla tarjoamme asuntoja hakijoille sitä mukaa kun niitä vapautuu irtisanomisten myötä. Valitettavasti emme voi taata asuntoa jokaiselle hakijalle elo-syyskuuksi, sillä kysyntä on suuri.

Asuntotilanne pähkinänkuoressa

  • Kaikki vapaat asuntomme ovat tällä hetkellä tarjottuna, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että syyskuuksi asuntomme ovat täynnä.
  • Joitain peruutuksia voi vielä tulla, joten pysy kuulolla ja sähköpostin äärellä mahdollisen asuntotarjouksen varalta.
  • Hakutoiveittesi mukainen asunto saattaa löytyä myöhemmin syksyllä. Yksiöitä vapautuu hitaammin, varaudu 6 – 12 kk odotusaikaan.
  • Kertaa täsmävinkit asunnon hakemiseen Koasin Hakuoppaasta.

Löytyikö koti jo?

Jos olet jo löytänyt asunnon muualta etkä enää tarvitse Koasin asuntoa, pyydämme poistamaan hakemuksen. Jos taas haluat jäädä odottamaan Koas-kotia, suosittelemme muuttamaan hakemuksessasi asunnon tarvepäivää tai muita kriteereitä, jotta tiedämme sinun hakevan asuntoa aktiivisesti. Muistathan myös uudistaa hakemuksesi kolmen kuukauden välein!

Vinkkejä kodin etsintään

Vapaita asuntoja alkusyksyn tarpeisiin kannattaa etsiä esimerkiksi myös JYYn asuntopalstalta tai sosiaalisen median ryhmistä. Muistathan uusia myös Koas-hakemuksesi kolmen kuukauden välein!

Uusia asuntokohteita ei Koasille valmistu tänä syksynä, mutta Koas Taitoniekantien peruskorjauksen valmistuminen ilahduttaa uusia asukkaita kesällä 2024.

Toivomme jokaiselle onnea ja menestystä asunnon etsinnässä, muuttojärjestelyissä sekä opintojen alkuun valmistautumisessa. Tervetuloa Jyväskylään!

Koas-tiimi