Harrastusmahdollisuuksien ympäröimä KOAS Rantapolku

KOAS Rantapolku sopii aktiiviselle ja liikunnalliselle opiskelijalle, sillä se sijaitsee niin urheilukenttien kuin kauniiden kävely- ja pyöräilyreittien läheisyydessä. Perheen pienimmät viihtyvät alueen leikkipuistoissa, ja Emännäntien toimintapuisto sekä Mäki-Matin perhepuisto sijaitsevat kävelymatkan ulottuvilla.

Kohteen sijainti on opiskelijalle kätevä, sillä vain 15 minuutin pyöräilymatkan säteeltä löytyvät JAMKin ja Seminaarinmäen kampusalueet, kaksi suurta päivittäistavarakauppaa sekä opiskelijaruokaloita. Kohteen vierestä kulkee myös Jyväskylän suurimmat kampusalueet kiertävä paikallisliikenteen linja-autoreitti, mikä tekee liikkumisesta erittäin vaivatonta.

Kuntosali
Parkkitilaa

Vuokraan sisältyy:

Vesi Sähkö Lämmitys Pesula Internet Kaapeli-tv

Lähellä:

Linja-autopysäkki 200 m Jyväskylän keskusta 2 km JAMK Rajakadun kampus 1,6 km Seminaarimäen kampus 1,9 km Humanistinen ammattikorkeakoulu 2,9 Gradia Viitaniemi 750 m Savelan supermarketit 1,3 km Mäki-Matin perhepuisto 1,6 km Eerolanlahden ranta 400 m Emännäntien toimintapuisto 1,1 km Semma Rentukka -opiskelijaravintola 850 m Vehkalammen jalkapallokenttä 300 m Viitaniemen kenttä 800 m