Verkkosivu-uudistuskyselyn arvonnan säännöt

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr (jäljempänä Koas), Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt lukuun ottamatta KOASin ja kyselyn/arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneen yrityksen henkilökunta. OSALLISTUMISAIKA Osallistumisaika on 25.5.–20.6.2016 klo 16.00 saakka. Elokuvalippupaketit (2 kpl) arvotaan 21.6.2016. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN

Arvontaan voi osallistua vastaamalla KOASin verkkosivu-uudistusta koskevaan kyselyyn ja ilmoittamalla yhteystietonsa erillisellä yhteystietolomakkeella kyselyvastausten lähettämisen jälkeen.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Järjestäjä tallentaa vain osallistujien itsensä antamat henkilötiedot. Tietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.

PALKINTO

Palkintoina on 2 kpl Finnkinon 4 lipun lippupaketteja. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viikon 25 aikana sähköpostitse. Voittajan nimi voidaan julkaista osoitteessa www.koas.fi sivustolla sekä KOASin fb-sivuilla. Arvonnan voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen vuoksi, palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi. Arvontaan osallistujien tulee aina käyttää omaa nimeään.

OSALLISTUMALLA ARVONTAAN OSALLISTUJAT SITOUTUVAT NOUDATTAMAAN NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ. KOAS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.

YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA toukokuu 016

1. Rekisterinpitäjä
Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä

2. Rekisterin nimi
Verkkosivu-uudistuskyselyn arvontaan osallistujien rekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietojen käyttötarkoituksena toteuttaa arvonta ja luovuttaa palkintovoitot.

4. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä, säännönmukaisesta tietolähteestä ja rekisterin tietosisällöstä

Rekisteri sisältää verkkosivu uudistuskyselyn arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja, jotka on kerätty internetin kautta henkilöiltä itseltään. Henkilörekisteriin tallennetaan tiedot, jotka henkilö täyttää arvontalomakkeeseen arvontaan osallistumisen yhteydessä. Rekisteriin kerättäviä tietoja ovat lomakkeella kerätyt tiedot: nimi, puhelin ja sähköpostiosoite.

6. Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta rekisterinpitäjän ulkopuolelle.

 Bonsky