Koas kesäkuva arvonnan säännöt

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr (jäljempänä Koas), Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Koasilla asuvat yksityishenkilöt lukuun ottamatta KOASin ja kyselyn/arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneen yrityksen henkilökunta. OSALLISTUMISAIKA Osallistumisaika on15.6.–30.6.2018 klo 23.00 saakka. Suomipop päivän lippu (1 kpl) arvotaan 2.7.2018. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN

Arvontaan voi osallistua lisäämällä Koas kesäkuvan Instagramiin hästägillä #koasliving julkisena julkaisuna. Instagram ei ole mukana arvonnassa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Järjestäjä tallentaa vain osallistujien itsensä antamat henkilötiedot. Tietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.

PALKINTO

Palkintona 1 kpl Suomipop päivälippu. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti . Voittajan kuva voidaan julkaista osoitteessa www.koas.fi sivustolla sekä KOASin fb- ja instagram-sivuilla. Arvonnan voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen vuoksi, palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.

OSALLISTUMALLA ARVONTAAN OSALLISTUJAT SITOUTUVAT NOUDATTAMAAN NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ. KOAS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.

YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA toukokuu 016

1. Rekisterinpitäjä
Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä

2. Rekisterin nimi
Verkkosivu-uudistuskyselyn arvontaan osallistujien rekisteri

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietojen käyttötarkoituksena toteuttaa arvonta ja luovuttaa palkintovoitot.

4. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä, säännönmukaisesta tietolähteestä ja rekisterin tietosisällöstä

Rekisteri sisältää verkkosivu uudistuskyselyn arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja, jotka on kerätty internetin kautta henkilöiltä itseltään. Henkilörekisteriin tallennetaan tiedot, jotka henkilö täyttää arvontalomakkeeseen arvontaan osallistumisen yhteydessä. Rekisteriin kerättäviä tietoja ovat lomakkeella kerätyt tiedot: nimi, puhelin ja sähköpostiosoite.

6. Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta rekisterinpitäjän ulkopuolelle.

 Bonsky