KOAS booking

Koas Booking on sähköinen palvelumme, jonka kautta voit varata ja perua saunavuoroja, pesutuvan vuoroja, kerhohuoneen sekä autopaikkoja. Kaikki asukkaamme saavat sähköpostitse omat tunnukset palveluun muuton yhteydessä. Jos et ole saanut tunnuksia, ota yhteys asukastoimistoon.

Autopaikka

Autopaikka veloitetaan vuokran yhteydessä. Huomaa tärkeät turvallisuuteen liittyvät asiat autopaikkojen käytössä.

Lohkolämmittimen sähköjohto pitää aina käytön jälkeen irrottaa pistorasiasta ja pistorasiakotelon kansi on pidettävä lukittuna. Lämmitysjohdon unohtaja voi joutua korvausvastuuseen, jos pistorasiaan jäänyt sähköistetty johto aiheuttaa onnettomuuden. Auton sisätilanlämmittimen käyttö on kiellettyä, koska sulakkeiden kapasiteetti ei riitä.

Lämmitystolpan rasiasta saa sähköä kohteesta riippuen joko yhteisen ajastimen mukaan tai pistorasiakohtaisella ajastimella ohjaten, jolloin virran voi itse asettaa päälle kahdeksi tunniksi kerrallaan. Osassa kohteista on automaattinen lämmitysjärjestelmä, jossa lämmitys on päällä lyhyissä jaksoissa kaiken aikaa.

Huoltoyhtiö auraa parkkipaikkojen kulkuväylät ja asukkaat tekevät itse autopaikkansa lumityöt. Vieraspaikat on tarkoitettu ainoastaan vierailijoille. Vieraspaikkojen lämmitystolpat eivät ole käytössä.

Varaa autopaikka


Parkkialueita valvoo Park Service. Luvattomasta tai parkkialueen ulkopuolelle pysäköinnistä seuraa valvontamaksu.

Pesula ja kuivaushuone

Asuntokohteessa on pesutupa, pyykinkuivaustilat sekä pesu- ja kuivauskoneet. Käyttöohjeet löydät pesutuvasta. Pesulan käyttö sisältyy vuokraan. 

Pesutuvan ulko-ovi on pidettävä lukittuna, jottei tiloihin pääse ulkopuolisia. Koas ei korvaa pesutiloista hävinneitä vaatteita.
Käytä kaikkia koneita käyttöohjeiden mukaan ja tee viipymättä vikailmoitus, jos jokin laite ei toimi tai toimii puutteellisesti. Oikea käyttö pitää laitteet kunnossa ja siisteinä. Kaarituellisten rintaliivien pesu koneissa on kielletty, sillä irtoavat kaaret rikkovat koneen.

Pikkupyykin voi kuivattaa asunnossa kuivaustelineillä, ei ovien tai pattereiden päällä. Pyykkiä kuivattaessasi muista tuulettaa asuntosi. Älä tuo vettä valuvaa pyykkiä asuinhuoneisiin.

Varaa pesutupa

Saunavuoro

Voit varata saunavuoron KOas Bookingista käyttöösi klikkaamalla vapaata vuoroa. Saunavuoro maksaa 1 krediitin. Kreditiä ei palauteta varauksen jälkeen.

Kreditit ostetaan varauskreditit osiosta Koas Bookingista ja hinta on 1/2€, 5/8€ ja 10/15€. Kreditejä ei vaihdeta takaisin rahaksi.

Varaa saunavuoro

Kerhohuoneet ja kuntosalit

Lisätietoa kohteesi kerhohuoneesta ja mahdollisesta kuntosalista löydät kohdetietojen alta sekä Koas bookingista.

 Bonsky