Yhteistiloja avataan osittain 1.3.2021 alkaen

Koronatilanne on edelleen haastava, joten Koas-kohteiden yhteistiloja avataan vain osittain, rajoituksen huomioiden. Jokaisen on noudatettava terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Käsihygienia, turvavälit ja maskin käyttäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja muutoksia tehdään epidemiatilanteen niin vaatiessa.

Koas Bookingin varauskalentereissa ovat ennen sulkua maaliskuulle tehdyt varaukset ovat näkyvissä Koas Bookingin kalentereissa ja asukkaan omissa tiedoissa. Bookingin uuden toiminnon myötä vuoroja voi varata jatkossa kahden viikon aikajänteellä.

Koronatilanne on edelleen haastava, joten jokaisen on noudatettava terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Koas-kohteiden yhteistilojen käyttö 1.3.2021 alkaen kunnes toisin ilmoitetaan:

  • Omat varattavat saunavuorot ovat käytössä. Lenkkisaunavuorot perutaan edelleen toistaiseksi. Saunothan omalla saunavuorolla yksin tai samassa ruokakunnassa asuvien kanssa. Sauna- ja pukuhuonetiloissa on noudatettava hyvää käsihygieniaa, eikä tiloihin saa mennä oireisena tai kipeänä. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Kuntosalit ovat käytössä rajoitetusti. Varattavien kuntosalien käyttäjämäärärajoitukset näet Bookingista. Kuntosalit, joissa varausta ei erikseen tehdä, ovat käytössä maksimissaan kahdelle henkilölle kerrallaan. Noudata erityistä varovaisuutta salilla käydessä: huolehdi hyvästä käsihygieniasta, pidä turvaväli ja puhdista välineet käytön jälkeen.
  • Kerhohuoneet ja lounge-tilat pidetään suljettuna toistaiseksi. Tilaa ei saa käyttää kokoontumiseen siinäkään tapauksessa, jos kerhotilan läpi kuljetaan pesulaan tai saunaan. Asukkailta edellytetäänkin erityisen vastuullista toimintaa, jotta saunat voidaan pitää auki.
  • Pesulat ovat auki normaalisti. Pesulassa ei saa asioida kipeänä tai oireisena. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, käytä maskia ja pidä turvaväli.
  • Koas Meeting Room pidetään kiinni toistaiseksi. Valitettavasti myös Koas Biken käyttö ei ole mahdollista Meeting Roomin ollessa kiinni.

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja teemme muutoksia tilojen käyttöön tarvittaessa. Noudattamalla ohjeita estämme tartuntojen leviämistä. Kiitos kaikille vastuullisesta toiminnasta tähän mennessä, pidetään tartuntakäyrä laskussa ja jaksetaan vielä! Ymmärrämme, että tilanne on haastava, mutta rajoituksista päästään vain niitä noudattamalla.


Jyväskylän ajankohtaiset koronarajoitukset ja -suositukset: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-o...

THL:n koronatiedotus: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...

Valtioneuvoston koronatiedotus: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta