Yhteistilat rajoitetusti auki toukokuussa

Koas-kohteiden yhteistilat tulevat olemaan osittain avoinna toukokuussa, koronaturvallisuus huomioiden. Lenkkisaunat eli yleiset saunavuorot otetaan taas käyttöön, mutta kerhohuoneet ja lounge-tilat ovat vielä toistaiseksi kiinni. Ilmoitamme niiden avaamisen aikataulusta myöhemmin kokoontumisrajoituksia seuraillen.

Jokaisen on noudatettava terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Käsihygienia, turvavälit ja maskin käyttäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kiitos että välität ja pidät huolta!

Koas-kohteiden yhteistilojen käyttö toukokuussa:

  • Omat varattavat saunavuorot ovat käytössä. Saunothan yksin tai samassa ruokakunnassa asuvien kanssa. Pese kädet huolellisesti mennessäsi saunomaan ja sieltä palatessasi. Sauna- ja pukuhuonetiloihin ei saa mennä oireisena tai kipeänä. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Lenkkisaunavuorot ovat käytössä. Saunothan vain täysin terveenä, pese kädet huolellisesti mennessäsi saunomaan ja sieltä palatessasi sekä pidä etäisyyttä muihin saunojiin. Noudata myös henkilömäärärajoituksia – sauna- ja pukuhuonetiloihin maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan. Sauna- ja pukuhuonetiloihin ei saa mennä oireisena tai kipeänä. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Kuntosalit ovat käytössä rajoitetusti. Varattavien kuntosalien käyttäjämäärärajoitukset näet Bookingista. Kuntosalit, joissa varausta ei erikseen tehdä, ovat käytössä maksimissaan kahdelle henkilölle kerrallaan. Noudata erityistä varovaisuutta salilla käydessä: huolehdi hyvästä käsihygieniasta, pidä turvaväli ja puhdista välineet käytön jälkeen.
  • Kerhohuoneet ja lounge-tilat pidetään suljettuna toistaiseksi. Tilaa ei saa käyttää kokoontumiseen siinäkään tapauksessa, jos kerhotilan läpi kuljetaan pesulaan tai saunaan. Asukkailta edellytetäänkin erityisen vastuullista toimintaa, jotta tällaiset saunat voidaan pitää auki.
  • Pesulat ovat auki normaalisti. Pesulassa ei saa asioida kipeänä tai oireisena. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, käytä maskia ja pidä turvaväli.
  • Koas Meeting Room on auki rajoitetuin käyttäjämäärin. Maksimissaan kaksi käyttäjää Meeting Roomissa ja yksi käyttäjä Kabinetissa tuntia kohden. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä Meeting Roomissa. Muista myös turvaväli sekä hyvä käsihygienia! Koas Bike on myös varattavissa: huomioithan muut tilassa olevat ja käytät maskia, pidät etäisyyttä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta pyörää hakiessa.

Noudattamalla ohjeita estämme tartuntojen leviämistä.

Kiitos että välität! Pysy terveenä.


Jyväskylän ajankohtaiset koronarajoitukset ja -suositukset: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-o...

THL:n koronatiedotus: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...

Valtioneuvoston koronatiedotus: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta