Yhteistilat rajoitetusti auki huhtikuussa

Koas-kohteiden yhteistilat pidetään osittain avoinna huhtikuussa, rajoituksen huomioiden.

Koas Meeting Room avataan rajoitetusti asukkaiden opiskelukäyttöön: huolehdithan kaikille turvallisesta opiskelumahdollisuudesta! Meeting Room ja Kabinetti ovat korona-aikana ensisijaisesti tarkoitettu opiskelukäyttöön, eli ryhmätöiden tekeminen tai muu kokoontuminen tiloissa ei ole mahdollista. Oman opiskeluvuoron pääset varaamaan Koas Bookingin kautta.

Ennen sulkua tehdyt varaukset ovat näkyvissä Koas Bookingin kalentereissa ja asukkaan omissa tiedoissa. Bookingin uuden toiminnon myötä vuoroja voi varata jatkossa kahden viikon aikajänteellä.

Jokaisen on noudatettava terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Käsihygienia, turvavälit ja maskin käyttäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kiitos että välität ja pidät huolta!

Koas-kohteiden yhteistilojen käyttö huhtikuusta alkaen kunnes toisin ilmoitetaan:

  • Omat varattavat saunavuorot ovat käytössä. Lenkkisaunavuorot perutaan edelleen toistaiseksi. Saunothan omalla saunavuorolla yksin tai samassa ruokakunnassa asuvien kanssa. Sauna- ja pukuhuonetiloissa on noudatettava hyvää käsihygieniaa, eikä tiloihin saa mennä oireisena tai kipeänä. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Kuntosalit ovat käytössä rajoitetusti. Varattavien kuntosalien käyttäjämäärärajoitukset näet Bookingista. Kuntosalit, joissa varausta ei erikseen tehdä, ovat käytössä maksimissaan kahdelle henkilölle kerrallaan. Noudata erityistä varovaisuutta salilla käydessä: huolehdi hyvästä käsihygieniasta, pidä turvaväli ja puhdista välineet käytön jälkeen.
  • Kerhohuoneet ja lounge-tilat pidetään suljettuna toistaiseksi. Tilaa ei saa käyttää kokoontumiseen siinäkään tapauksessa, jos kerhotilan läpi kuljetaan pesulaan tai saunaan. Asukkailta edellytetäänkin erityisen vastuullista toimintaa, jotta tällaiset saunat voidaan pitää auki.
  • Pesulat ovat auki normaalisti. Pesulassa ei saa asioida kipeänä tai oireisena. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, käytä maskia ja pidä turvaväli.
  • Koas Meeting Room avataan rajoitetuin käyttäjämäärin. Maksimissaan kaksi käyttäjää Meeting Roomissa ja yksi käyttäjä Kabinetissa tuntia kohden. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä Meeting Roomissa. Muista myös turvaväli sekä hyvä käsihygienia! Koas Bike on myös varattavissa: huomioithan muut tilassa olevat ja käytät maskia, pidät etäisyyttä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta pyörää hakiessa.

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja teemme muutoksia tilojen käyttöön tarvittaessa. Noudattamalla ohjeita estämme tartuntojen leviämistä.


Kiitos kaikille vastuullisesta toiminnasta tähän mennessä, pidetään tartuntakäyrä laskussa ja jaksetaan vielä! Ymmärrämme, että tilanne on haastava, mutta rajoituksista päästään vain niitä noudattamalla.Jyväskylän ajankohtaiset koronarajoitukset ja -suositukset: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-o...

THL:n koronatiedotus: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...

Valtioneuvoston koronatiedotus: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta