Koas-kohteiden yhteistiloja avataan - asukas, muista koronaturvallisuus

Koas-kohteiden koronarajoituksia puretaan 1.6. alkaen koronatartuntojen määrän pysyessä tasaisen alhaisena Jyväskylässä. Yhteistiloja avataan taas käyttöön ja huollon toimintaa palautetaan normaalitasolle. Tiloja käyttäessä on asukkaiden edelleen muistettava hyvä käsihygienia, turvavälit sekä maskien käyttö. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja muutoksia tehdään epidemiatilanteen niin vaatiessa.

Iso kiitos jokaiselle koasilaiselle varotoimenpiteiden noudattamisesta ja venymisestä korona-aikana!

Ei-kiireelliset huoltotyöt

1.6.2021 eteenpäin asukkaat voivat ilmoittaa vikailmoituksen kautta myös sellaisia vikoja, jotka eivät ole akuutteja.

Pyydämme yhä huomioimaan turvavälit asunnossa, eli huollolle ja kunnossapidolle on hyvä antaa tilaa hoitaa vian korjaus kuntoon, ja astua työn ajaksi esimerkiksi toiseen huoneeseen.


Koas-kohteiden yhteistilojen käyttö 1.6.2021 alkaen:

  • Omat varattavat saunavuorot ja lenkkisaunavuorot ovat käytössä. Sauna- ja pukuhuonetiloissa on noudatettava hyvää käsihygieniaa, eikä tiloihin saa mennä oireisena tai kipeänä. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Kuntosalit ovat käytössä. Noudata erityistä varovaisuutta salilla käydessä: älä käy salilla ollessasi kipeä, huolehdi hyvästä käsihygieniasta, pidä turvaväli ja puhdista välineet käytön jälkeen.
  • Kerhohuoneet ja lounge-tilat ovat käytössä. Käytäthän tiloja vain terveenä, muista hyvä käsihygienia ja turvavälit. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.
  • Pesulat ovat auki normaalisti. Pesulassa ei saa asioida kipeänä tai oireisena. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, käytä maskia ja pidä turvaväli.
  • Koas Meeting Room, Kabinetti, Koas Bike, Koas yhteiskäyttöauto sekä Ykköspesän tilaussauna ovat käytössä. Käytäthän tiloja vain terveenä, muista hyvä käsihygienia ja turvavälit. Omat jäljet on siivottava käytön jälkeen.

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja teemme muutoksia tilojen käyttöön tarvittaessa. Noudattamalla ohjeita estämme tartuntojen leviämistä. Kiitos kaikille vastuullisesta toiminnasta tähän mennessä, pidetään tartuntakäyrä laskussa ja jaksetaan vielä!