Koronatoimenpiteet Koasilla

Päivitetty 12.1.2022

Tältä sivulta löytyvät Koasin ajantasaiset koronarajoitukset ja -tiedot.


Heikentyneestä koronatilanteesta johtuen joudumme sulkemaan yhteistilat ja toimiston. Rajoitukset ovat voimassa 14.1.-28.2.2022 ellei toisin ilmoiteta.

Koasin toimisto suljettu: palvelemme vain etänä

Koasin toimisto on suljettu 13.1.-28.2.2022. Asiakaspalvelumme palvelee etänä.

Olemme helposti tavoitettavissa! Ota yhteyttä:

  • nettisivujen koas.fi chat
  • Sähköposti asiakaspalvelu(at)koas.fi
  • Puhelin 029 180 4444 (ma-pe klo 12–15)

Avainten hakija/palauttaja: käytä Koas Keyboxia! Ohjeet sähköpostissasi, luethan viestin huolellisesti!


Huom. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sosiaalisen median kautta tuleviin viesteihin.


Yhteistilat suljettu 14.1.-28.2.2022

Kerhohuoneet, Lounget, kuntosalit, lenkkisaunavuorot, tilaussauna sekä Meeting Room ovat kiinni 14.1.-28.2.22.

Pesulat ja varattavat saunavuorot ovat käytössä.


Kerhohuoneet ja Lounget

Kaikki kerhotilat/lounget ovat suljettuina rajoitusaikana. Tilat ovat suljettuna ja pois käytöstä myös niissä tapauksissa, joissa esimerkiksi pesulaan tai saunaan kuljetaan kerhotilan kautta.


Pesulat

Pesulat ovat auki ja konekohtaiset pyykkivuorot varataan normaalisti Bookingista. Pesulaa tulee käyttää vain terveenä ja oireettomana, turvavälejä noudattaen. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.


Saunavuorot

Lenkkisaunavuorot otetaan pois käytöstä pe 14.1.2022 alkaen. Omat varattavat saunavuorot ovat käytössä. Vuoro varataan normaalisti Bookingista. Saunaa tulee käyttää vain terveenä ja oireettomana. Siivoathan omat jäljet!


Huoltotoimenpiteet 14.1.-28.2.2022

Vain välttämättömät huoltotoimenpiteet tehdään rajoitusaikana. Ilmoitathan vain akuutteja vikoja, kiitos.

Jo sovitut, tiedotetut työt sekä tarpeen mukaan tehtävät koko kohteen asuntokäynnit tehdään ennakkoon ilmoittamalla. Esimerkkejä tällaisista töistä ovat lämmönsäätötyöt, ilmanvaihtosäädöt ja nuohoukset.

Toivomme, että toistaiseksi vain akuuteista ja välittömästi korjausta vaativista vioista tehdään vikailmoituksia. Akuutteja ovat viat, jotka haittaavat merkittävästi asumista tai aiheuttavat vahinkoa kiinteistölle. Viat, jotka eivät ole akuutteja, pyydämme ilmoittamaan myöhemmin, kun tilanne on tasaantunut. Kiireettömiä ilmoituksia ovat viat, jotka eivät merkittävästi haittaa asumista tai aiheuta vahinkoa kiinteistölle.

Kiireettömät, jo ilmoitetut viat kuitataan valmiiksi, vaikka niitä ei nyt päästä korjaamaan. Kuittauksen yhteydessä pyydetään jättämään uusi vikailmoitus, kun tilanne on tasaantunut. Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla Bookingissa, jotta huolto voi tarvittaessa olla yhteydessä sinuun ennen huoltotoimenpiteitä. Muista turvavälit ja maski kun toimenpiteitä tullaan huoneistoon tekemään.

Jos olet jättänyt vikailmoituksen mutta olet altistunut koronavirukselle, epäilet altistumista tai olet kipeänä, pyydämme lisäämään ilmoituksen tietoihin kommentin asiasta - näin suojelemme kaikkien terveyttä. Linkin ilmoitukseesi löydät vahvistussähköpostista.


Lisätietoa Jyväskylän koronatilanteesta:

 Bonsky